Kampeerautoreizen.nl » Servië
Servië

Op vakantie naar Servië is een goede keus,

Een reis die door prachtige gebieden gaat door bergen en dalen. Naast de prachtige steden Belgrado en Novi Sad heeft de Republiek Servië volop cultuurhistorie te bieden zoals de prehistorische opgravingen van Lepenski Vir, de Romeinse nederzettingen Felix Romuliana en Sirmium en talrijke middeleeuwse kloosters. 

Cultuurhistorie, ongerepte natuur, bijzondere steden en een ongekende gastvrijheid. Servië heeft heel wat troeven in handen voor het doorbrengen van een onvergetelijke vakantie. U kunt er wandelen of fietsen in een van de vele nationale parken en natuurgebieden die Servië rijk is.

Maak kennis met het echte authentieke Servië en haar gastvrije inwoners. In de hoofdstad, Belgrado van dit land kan je ideaal uitgaan, je kan ook heel goed winkelen in Belgrado. In deze stad is heel veel zien over de Servische cultuur daarvoor is aan te raden Hram Svetog Save(De H. Sava kerk) te bezoeken.

Het westen van Servië staat vooral bekend om haar ongerepte natuur met talrijke mogelijkheden voor aktieve vakanties, pittoreske plattelandsdorpjes, tradities en een rijke cultuurhistorie. Bezoek o.a. het bergresort Zlatibor, de Uvac Canyon, Nationaal Park Tara, museumdorp Sirogojno en het filmdorp Drvengrad van Emir Kusturica.

Deze rondreis kunt u eventueel combineren met de rondreis door Bosnië-Herzegovine en Kosovo Montenegro. Zie elders op de site.

servië Reis Afstand
Reis door heel Servië 1500


servië
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Design by: Alcapalis Webdesign