Kampeerautoreizen.nl » Luxemburg
Luxemburg


Een geweldige reis door heel luxemburg.

Luxemburg is niet het geschikte land voor een zon-en-feest-vakantie, maar wie liever niet stil zit en er graag op uit gaat, zit in dit kleine Europese landje helemaal goed. Luxemburg staat bol van de pittoreske stadjes en de mooie natuurgebieden. Ook zijn er talrijke burchten en andere historische gebouwen te vinden.

De mooie natuurgebieden, zoals de Ardennen, zijn zeer bekend onder wandelliefhebbers. Het nadeel van deze grote bekendheid is dat in het hoogseizoen de wandelpaden overspoeld worden met natuurliefhebbers. Kom je voor je rust, dan kan je het beste Luxemburg buiten het hoogseizoen bezoeken of een andere wandelroute kiezen dan de grote gebaande paden.

En een vakantie in Luxemburg is niet compleet zonder een bezoekje aan Luxemburg stad. Niet voor niets is de stad tweemaal de culturele hoofdstad van Europa geweest. In de hoofdstad zijn verschillende musea te vinden, waaronder het natuurhistorisch museum en het museum voor de moderne kunst. Bovendien is de binnenstad van Luxemburg een bezienswaardigheid op zich. Dankzij de oude wijken en de verdedigingswerken staat de binnenstad op de werelderfgoedlijst van UNSECO
Voor meer informatie over de reis klikt u op het kaartje hiernaast.

Voor informatie over hoe te bestellen kunt u op de bestellen knop klikken.
luxemburg

Rondreis
Afstand

Reis 1 Landenreis door Luxemburg

420
km

Design by: Alcapalis Webdesign