Kampeerautoreizen.nl » Marokko


Marokko

Marokko is een afwisselend vakantieland dat zon, strand, cultuur, bergen, woestijn, moderne steden en eeuwenoude koningssteden biedt. Het is Noord-Afrika in het klein; een land waar Afrika, Europa en de Arabische wereld elkaar ontmoeten. In de populaire badplaatsen Agadir of Essaouira kun je genieten van een heerlijke strandvakantie. Er zijn schitterende stranden.

Wie houdt van cultuur kan een van de 4 koningssteden Marrakech, Fès, Meknès en Rabat bezoeken met hun levendige en kleurrijke medina’s en van de vele Moorse paleizen.

Een reis door fascinerend Marokko is een reis door een land waar traditionele normen en waarden gecombineerd worden met moderne tijden.

Begin met een rondreis in het binnenland, geniet van het levendige Djemaa el Fna plein in Marrakech bezoek het overweldigende Fès el-Bali in Fès, maak een trektocht door het ruige Atlas gebergte, ontmoet de Berber bevolking en geniet van een kopje muntthee, ga op kamelentrektocht door de Sahara woestijn, bekijk de Romeinse ruïnes in Volubilis en eindig met een ontspannen strandverblijf aan de kust.

Een vakantie in betoverend Marokko is voor zowel zonaanbidders als cultuurliefhebbers een absolute aanrader. Een ander belangrijk voordeel is dat het een uitstekend vakantieland is voor gezinnen met kinderen. Marokko is een ideale bestemming voor rondreizen, familiereizen,
Cultuurvakanties en strandvakanties.

Voor meer informatie over deze reizen kunt u een van de reizen hieronder aan klikken.

Voor informatie over hoe te bestellen kunt u op de bestellen knop klikken.

marokko


 
Reis Afstand
reis1  Noord-West, en de vier Koningssteden
2050 km
reis2  Rifgebergte en Atlasgebergte 3900 km
Design by: Alcapalis Webdesign