Kampeerautoreizen.nl » Portugal
Portugal


3 mooie rondreizen in drie verschillende gebieden in Portugal.

Portugal heeft alle ingrediënten voor een geweldig vakantie. Portugal is een land vol cultuur en contrasten en is voor de helft omgeven door zee. In Portugal is voor ieder type vakantieganger wel iets te doen. Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Je kunt er genieten van de zee en het uitzicht, maar ook het echte stadsleven ontdekken in de vele winkelstraten en bars.

In het zuiden van Portugal vind je de populaire Algarve met uitgestrekte zandstranden en op het eiland Madeira kun je lange bergwandelingen maken in de prachtige natuur.

Hou je van een romantisch uitstapje? Kies dan voor de stad Porto in het noorden van Portugal en maak een boottocht over de Douro. Portugal heeft een rijke geschiedenis van duizenden jaren oud. Romeinse tempels, Moorse invloeden en overblijfselen uit het tijdperk van de ontdekkingsreizen, er is van alles te zien. Kortom, van lekkere strandvakantie tot interessante culturele ontdekkingsreis, in Portugal kan het allemaal!Voor meer informatie over de 3 reizen kunt u een van de reizen hieronder aan klikken.

Voor informatie over hoe te bestellen kunt u op de bestellen knop klikken.
portugal
Rondreis Afstand
Reis 1 Minho, Trás-os-Montes, Douro Litoral en Beira Litoral

Reis 2 Beira Alta, Beira Baixa en Alto Alentejo

Reis 3 Extremadura, Ribatejo, Baixo Alentejo en de Algarve


1400
km

1500
km

1750
km
Design by: Alcapalis Webdesign